Afbeelding
Foto: Het Urkerland

Laatste uitwedstrijd voor Dames Orca’s

Sport

Voor Schol/Orca’s Dames staan er dit seizoen nog twee wedstrijden op het programma. Op 15 april de laatste thuiswedstrijd tegen EBV Baros, zaterdag de laatste uitwedstrijd tegen BV Amsterdam.

Het team van coaches Janny van Slooten-de Boer en Janita de Boer heeft de laatste twee wedstrijden in winst om weten te zetten. Twee weken geleden werd in Amsterdan met 60-68 gewonnen van U.S. en afgelopen zaterdag werd in eigen huis High Five met 68-61 verslagen. Coach Janita de Boer zag tegen High Five dat het plezier weer was teruggekeerd in het team, dat er onderling goed werd gecoacht en dat de dames de wil om te winnen weer uitstraalden.

De tegenstander van zaterdag staat op de tiende plaats in de Eerste Divisie A en wist slechts vijf van de twintig wedstrijden te winnen. De thuiswedstrijd tegen BV Amsterdam werd door de Urkers met 71-61 in winst omgezet. Een wedstrijd waarin er veel goed ging, maar ook heel veel fout en de Urker dames nooit hun normale niveau wisten te bereiken. Om de wedstrijd in Amsterdam, die om 18.30 uur van start gaat, winnend af te sluiten is het nodig dat de Urkers dat niveau wel weten te halen.