nieuws
Cultuur
Add a comment

Kerst met korentrio

woensdag 17 december 2014 10:01
 
Kinderkoor ‘De Blijde Stem’, onder leiding van Minne Veldman, geeft woensdag 17 december haar jaarlijkse kerstconcert in de Rehobothkerk. De kinderen laten met hun bekende enthousiasme allerlei kerstliederen horen en verschillende koorleden zingen een solo.
Lees meer...
Cultuur
Add a comment

Eindelijk in het Urker

vrijdag 05 december 2014 12:49 Marrie Ras (l) kwam als tienjarig meisje in 1940 vanuit Den Helder naar Urk. Vanaf dat moment koesterde ze één grote wens en dat was een keer de Urker klederdracht dragen. De jaren verstreken en op de één of andere manier kwam de droom nooit uit. Totdat Willemien Woort, schoondochter van haar zus Jannie Woort, lucht kreeg van de langgekoesterde wens.
Lees meer...
Cultuur
Add a comment

Gezellige drukte op wintermarkt

woensdag 03 december 2014 09:32 Talma Haven stond donderdagmiddag helemaal in het teken van de wintermarkt die op dat moment werd gehouden. Mensen van binnen Talma Haven, maar ook van daarbuiten namen de moeite om een kijkje te nemen bij de verschillende kraampjes, waardoor een gezellige drukte ontstond.
Lees meer...
Cultuur
Add a comment

Hallelujah presenteert ‘Volle verzekering’

maandag 01 december 2014 17:00 Albertje van der Linden (links) en schoonzus Co Hakvoort met het eerste exemplaar van ‘Volle verzekering’. Albertje van der Linden-Hakvoort (90) uit Dordrecht kreeg vrijdagavond het eerste exemplaar van de nieuwe cd ‘Volle verzekering’ van Het Urker Mannenkoor ‘Hallelujah’ aangeboden. Albertje is de laatste dochter van Tiemen Hakvoort (1886-1979) - wiens foto op de omslag van de geluidsdrager prijkt - die nog in leven is.
Lees meer...
nu op urk
  • Ophalen van berichten...
  blijf op de hoogte

  Op de hoogte blijven van alles op Urk?

  Vul hieronder je naam en e-mailadres in. Je ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste nieuws, belangrijke gebeurtenissen en een leuke, exclusieve aanbieding.

   
  agenda
  uitgaven
  dossiers
  meest besproken artikelen
  recente reacties