nieuws
Cultuur
Add a comment

Hallelujah zingt in Talma Haven

maandag 23 februari 2015 14:14
Hallelujah zingt in Talma HavenIn het stralend wit en met de mond open was deze kleine meid zichtbaar onder de indruk van het optreden van Het Urker Mannenkoor Hallelujah. De mannen stelden zich bij gelegenheid op in Talma Haven om de bewoners en andere belangstellenden te trakteren op hun welluidende muzikale kunnen. Op het programma stond naast koorzang ook samenzang en naderhand werd de nieuwe cd Volle Verzekering verkocht, aan wie thuis nog even wilde nagenieten.
Cultuur
Add a comment

Lelyprijs 2015 voor Puck van der Zwan

vrijdag 13 februari 2015 16:00 Puck van der Zwan (l) tijdens een presentatie over klederdracht. Puck van der Zwan heeft de Lelyprijs 2015 toegekend gekregen door het Prins Bernhard Cultuurfonds Flevoland. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan personen of organisaties – steeds uit een andere Flevolandse gemeente – die zich op bijzondere wijze inzetten voor de cultuur of natuur in Flevoland.
Lees meer...
Cultuur
Add a comment

Afscheid van Harm Hoeve als organist

woensdag 28 januari 2015 19:59 Het Christelijk Urker Visserskoor Crescendo heeft tijdens het traditionele nieuwjaarsconcert in de Bovenkerk in Kampen afscheid genomen van organist Harm Hoeve. Hoeve was vijftien jaar de vaste begeleider van het Urker mannenkoor. Tijdens het concert werd hij toegesproken door voorzitter Riekelt Kramer en sprak hij zelf een kort dankwoord over de bijzonder fijne samenwerking, waarin hij ook wijlen dirigent Meindert Kramer aanhaalde, de vader van de huidige dirigent Louwe Kramer.
Lees meer...
nu op urk
  • Ophalen van berichten...
  blijf op de hoogte

  Op de hoogte blijven van alles op Urk? Vul hieronder je naam en e-mailadres in. Je ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste nieuws, belangrijke gebeurtenissen en een leuke, exclusieve aanbieding.

  agenda
  uitgaven
  dossiers
  meest besproken artikelen
  recente reacties