nieuws
Cultuur
Add a comment

Programma Urkerdag

vrijdag 22 mei 2015 15:00 Velen haalden het Urkerpak inmiddels tevoorschijn, alles weer even nagekeken en nu alleen nog de laatste dingetjes in orde maken, om alles aanstaande zaterdag weer tiptop in orde te hebben. Urkerdag! Het weer lijkt leuk mee te doen, en buienradar belooft dat het ’s middags zelfs zonnig wordt. Maar weer of geen weer; rond de haven en in het Oude Dorp is volop gezelligheid en sfeer!
Lees meer...
Cultuur
Add a comment

Militaire Kapel en Ellen ten Damme treden op

maandag 18 mei 2015 13:16
Militaire KapelDe Koninklijke Militaire Kapel Johan Willem Friso komt donderdag 11 juni optreden in Sporthal De Vlechttuinen. De Veteranenvereniging Urk en de gemeente organiseren dit gratis concert als eerbetoon aan de vele veteranen op Urk en in de regio.

Lees meer in Het Urkerland
Cultuur
Add a comment

Zang op Hemelvaart

woensdag 13 mei 2015 09:00 Iedereen die op Hemelvaartsdag wil genieten van Urker koorzang, is ’s avonds in De Vlechttuinen aan het goede adres. Om zeven uur begint daar het concert, om zes uur zijn de deuren los. De koren die meewerken: Gemengd Koor Excelsior, Christelijk Mannenkoor Soli Deo Gloria, De Urker Zangers, Visserskoor Crescendo, Jong Gemengd Koor Immanuël, Brassband Valerius, Kinderkoor Klein maar Dapper en Het Urker Mannenkoor ‘Hallelujah’.
Lees meer...
Cultuur
Add a comment

Orgelconcert Rienk Bakker

dinsdag 12 mei 2015 11:00 Hij is ontzettend benieuwd hoe het gerestaureerde Meere-orgel nu klinkt. ,,De laatste keer dat ik erop speelde, was net voordat het leeggehaald werd. Later heb ik wel even de toetsen geraakt...

Lees meer in Het Urkerland.
Cultuur
Add a comment

Eén grote highlight!

maandag 11 mei 2015 20:05 Of ze een rugbyteam waren, vroeg de stewardess. ‘Nee, een koor!’, reageerden de mannen. ‘Ja, ja’, lachte ze, ‘Bewijs dat maar eens!’ Dat hoefde zij maar één keer te zeggen, want Mannenkoor Soli Deo Gloria zette al rap een lied in. Het vliegtuig...

Lees verder in Het Urkerland.
nu op urk
  • Ophalen van berichten...
  agenda
  27 mei Pannenkoekfeest 14:00
  02 juni Spreekbeurt SEZ 20:00
  03 juni Bazar 10:00
  06 juni Kidspraise 19:00
  20 juni Bingo in De Skuil 20:30
  23 juni Spreekbeurt SEZ 20:00
  uitgaven
  dossiers
  meest besproken artikelen
  recente reacties