nieuws
Archief

Tweemaal zilver op NK voor CGV Urk

woensdag 21 december 2011 09:38

Op de foto v.l.n.r.: Lumanda Kramer, Annelene Bloed en Marijke Kramer (staand), Deborah Bakker en Tinie Hoekstra (midden), Mariska van de Berg, Julia Jonkers en Jantina Goosen (onder).Het Nederlands Kampioenschap groepsspringen op A- en B-niveau heeft voor de jeugd van Christelijke Gymnastiek Vereniging Urk zilver opgeleverd. Zaterdag werd het NK gehouden in Twello. De verwachtingen waren hoog door een goede klassering bij de vorige plaatsingswedstrijd en finale.

Het onderdeel tumbling werd op een nette manier afgewerkt. Met een prima tempo werd er foutloos gesprongen, wat nodig is om kans te maken op een plaats op het podium. Bij het daaropvolgende onderdeel, kast met plank, was het de strakke uitvoering en de hoge moeilijkheidswaarde dat de jury overtuigde. Op de pegasus minitrampoline lagen alle deelnemers aan de finale qua score dicht bij elkaar, en kon elk foutje fataal zijn. Op dit laatste onderdeel werden de meisjes vierde, net niet genoeg voor een prijs.
Op de onderdelen tumbling en kast met plank kregen de meiden beiden een zilveren bokaal, waar ze heel tevreden mee zijn.

'Oe maak jie je uiesjee?'Dat is de vraag van deze week. We hopen natuurlijk op heel veel lekkere recepten. Iedereen...

Posted by Het Urkerland on dinsdag 19 mei 2015

Iedere week stellen we één Urker woord of gezegde centraal. Deze keer: DONNEKEN - Wie kent de betekenis, of nog beter:...

Posted by Het Urkerland on donderdag 21 mei 2015
nu op urk
  • Ophalen van berichten...
  agenda
  27 mei Pannenkoekfeest 14:00
  02 juni Spreekbeurt SEZ 20:00
  03 juni Bazar 10:00
  06 juni Kidspraise 19:00
  20 juni Bingo in De Skuil 20:30
  23 juni Spreekbeurt SEZ 20:00
  uitgaven
  dossiers
  meest besproken artikelen
  recente reacties