nieuws
Archief

Vernieuwde Formido vandaag geopend

woensdag 23 mei 2012 09:59 Johannes Veenstra is de nieuwe bedrijfsleider van de Formido op Urk.Een totaal vernieuwde bouwmarkt, gericht op de klussende man én de vrouw met belangstelling voor woninginrichting. Of andersom. Formido Urk heeft een metamorfose van formaat ondergaan. Blikvangers in de winkel: de uitgebreide verfcollectie en het Decoplein.  

Johannes Veenstra, de nieuwe bedrijfsleider van Formido Urk, heeft het deze dagen drukker dan een eenarmige behanger. In de bouwmarkt worden momenteel de laatste puntjes op de i gezet, in de aanloop naar de grote heropening komende woensdag.
Tijdens de verbouwing was de Formido ‘gewoon’ geopend en kreeg Veenstra al de nodige complimenten te horen. ,,We zijn blij dat onze klanten zo positief zijn. We hebben echt ons best gedaan om er een mooie, ruime winkel van te maken. Naast alle benodigdheden voor doe-het-zelvers, is er ook ruimschoots aandacht voor decoraties en accessoires. Vrouwen bepalen tegenwoordig steeds meer de kleuren die gebruikt worden in de woning, daarom is ook de verfcollectie zo uitgebreid gepresenteerd. We willen ook voor de dames een aantrekkelijke bouwmarkt zijn.’’

Ervaren

Service is het toverwoord voor de nieuwe zaak. Het grootste deel van het personeel is aangebleven en daar is Johannes Veenstra erg blij om. ,,We hebben een ervaren team, met veel bekende gezichten. Dat is fijn voor een bouwmarkt, want dan weet je zeker dat je goed advies krijgt. Ons team denkt graag mee met de klant en dat wordt op prijs gesteld.’’
De nieuwe bouwmarkt is vanaf woensdag weer iedere dag van negen tot negen geopend.

nu op urk
  • Ophalen van berichten...
  blijf op de hoogte

  Op de hoogte blijven van alles op Urk? Vul hieronder je naam en e-mailadres in. Je ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste nieuws, belangrijke gebeurtenissen en een leuke, exclusieve aanbieding.

  agenda
  uitgaven
  dossiers
  meest besproken artikelen
  recente reacties