Afbeelding

Koffie-ontmoeting


Voor ouders van een kind met autisme houdt Caritas Urk en Omega Groep een koffie-ontmoeting, om ervaringen te delen met andere ouders. Daarnaast wordt stilgestaan bij het onderwerp 'Onbegrip uit je omgeving', hoe ga je daar mee om? De ontmoeting vindt morgen (dinsdag) van 10.00 tot 11.30 uur plaats in De Rots, Urkerweg 64.


Thema-avond
in de Moriakerk

Ds. M. van Reenen geeft woensdag om 20.00 uur weer een interkerkelijke thema-avond in de Moriakerk. Het thema is deze keer: 'Regels of liefde? Christenen en de wet'. Er is ruime gelegenheid tot vragen stellen.


Klimbos: meld
je nog snel aan!

Wie tussen de 12 en 18 jaar is, kan aanstaande zaterdag mee klimmen in het Klimbos van Harderwijk. Vertrek is die dag om 10.00 uur vanaf De Rots. Kosten zijn 25 euro per persoon; aanmelden is nog mogelijk, en kan via de QR-code.

Ziekenboeg

z Jelle de Boer (33), getrouwd met Jacolien, zou de lichtjes buiten op de buurt opruimen en stond op de trap, maar deze gleed weg. Hij heeft hierbij zijn twee polsen gebroken en moet vier tot zes weken in het gips. Op dit moment is het voor Jelle, die ook nog leerkracht en vader van drie jonge kinderen is, dus niet zo gemakkelijk om dingen te doen. Gelukkig krijgen Jelle en zijn gezin wel wat hulp. Een kaartje zou hem zeker goeddoen, en dit kan worden gestuurd naar:

Jelle de Boer

Frisostraat 22

8322 GN, Urk

z Rick Kaptein (38) kampt al geruime tijd met een ernstige vorm van positieduizeligheid, wat een grote belemmering geeft in het uitvoeren van zijn werk en zijn hobby's. Een opbeurend kaartje zal hij erg op prijs stellen. Dit kan worden gestuurd naar:

Rick Kaptein

Kuil 10

8322 DH, Urk