Zakennieuws


Aspergedineravond

Visspecialiteiten Baarssen houdt op donderdag 11 april een aspergedineravond. ,,In een sfeervolle setting aan de Urker haven kan culinair genoten worden van live cooking. Proef het witte goud in diverse bereidingen met de asperge in de hoofdrol. Er zijn voorgerechtjes met Hollandse garnalen, zalm en asperges, cocktail, aspergesoep en gekookte asperges met gegrilde zalm." Reserveren kan telefonisch, of via de website op het gewenste tijdstip. De prijs bedraagt 49,50 euro per persoon.

Open dag Viaa

Hogeschool Viaa houdt woensdag 3 april een open dag. Over de opleidingen Ad DEP, pabo, verpleegkunde, social work en theologie is deze dag meer informatie te krijgen. Aanmelden kan via de website viaa.nl.

Sybrandy's Speelpark
vanaf zaterdag 13 april open

Sybrandy's Speelpark in Oudemirdum is het paasweekend gesloten. Zaterdag 13 april zal het park haar deuren weer openen. Meer info: sybrandys.nl.

Bokker Popkwizz op 5 april 

In Het Haventje van Urk wordt op vrijdag 5 april om 20.00 uur de 'Bokker Popkwizz' gehouden. Radio Visser en de Vries verzorgt een avondvullend programma. ,,Gezelligheid en vermaak met de 'popkwizz', live muziek van de Bokker Band, en natuurlijk Bokker Bier en Bokkerburg. Kom gezellig en nodig ook je vrienden uit. Vergeet niet je telefoon om mee te doen." Aanmelden kan via de QR-code in de advertentie.