Buikspreker in de bibliotheek


Graag een keer een buikspreker in actie zien? Dat kan volgende week vrijdag in de bibliotheek. Vanwege Vrijdag Blijdag (elke eerste vrijdag van de maand) komt buikspreker Lydia met haar zingende en pratende poppenvrienden langs. Deze leuke en gratis activiteit voor kinderen is vrijdag 5 april van vier tot vijf uur 's middags. Reserveren is niet nodig, er is vrije inloop.

Bibliotheek

DigiCafé - Voor wie wel een telefoon of tablet heeft, maar nog met vragen zit, is er elke vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur het DigiCafé. Kom vooral langs en neem je eigen telefoon of tablet mee om wegwijs gemaakt te worden.

Energieloket - Zorgen over de energierekening of vragen over het energieprijsplafond? Het Energieloket helpt elke maandag- en woensdagmiddag van 14.30 tot 16.30 uur graag met onafhankelijk advies.

Huis voor Taal - Voor wie beter wil leren lezen, schrijven, spreken, rekenen of computeren, is er Huis voor Taal. De inloop is iedere dinsdag van 14.00 tot 16.00 uur en donderdag van 10.00 tot 12.00 uur.

Voorleespret - Elke eerste en derde woensdag van de maand staat er een gezellig voorleesmomentje gepland. Van 10.00 tot 10.30 uur worden de allerkleinsten en hun ouders, opa's, oma's en oppas voorgelezen. Iedereen is welkom.