Op de foto, achter (vlnr): Janneke Koffeman, Bettie Woord, Jannelena van Slooten, Jeanine Molenaar, Loes van Veen, Liesbeth Kramer, Joke Wakker. Midden (vlnr): Lian Hakvoort, Paulien van de Meulen, Trienie Korf, Marja Visser, Stien Korf. Voor (vlnr): Marretje Bakker en Nellie Hoorn. Loes, Liesbeth, Marretje en Nellie vormen samen het bestuur van de stichting.
Op de foto, achter (vlnr): Janneke Koffeman, Bettie Woord, Jannelena van Slooten, Jeanine Molenaar, Loes van Veen, Liesbeth Kramer, Joke Wakker. Midden (vlnr): Lian Hakvoort, Paulien van de Meulen, Trienie Korf, Marja Visser, Stien Korf. Voor (vlnr): Marretje Bakker en Nellie Hoorn. Loes, Liesbeth, Marretje en Nellie vormen samen het bestuur van de stichting. fotografie Kramnozki

Zorgeloos genieten tijdens verwendag: tiental vrouwen flink in de watten gelegd

Liefdadigheid

Vorige week donderdag werd er een tiental vrouwen flink in de watten gelegd door Stichting Warme Wens.

Vier plaatsgenoten richtten deze stichting op, met het doel om vrouwen compleet verwennen omdat zij dat gezien hun omstandigheden verdienen. 

Verbinding

Het thema van dit jaar stond in het teken van ‘verbinding’, dit thema komt in alle aspecten van deze dag terug.  

Ontspannen bij de kapper.

Gevulde dag

De dames gingen samen naar de kapper, genoten van een lunch, zijn op de foto gegaan en nuttigden heerlijke tapas. Ook werd er een workshop knipkunst gevolgd, wat bij de dames in de smaak viel. 

Een van de knipkunstwerken die door de vrouwen werd gemaakt.

Bedankje

De organisatie, bestaande uit Loes van Veen, Liesbeth Kramer, Marretje Bakker en Nellie Hoorn, bedankt alle sponsoren en iedereen die geholpen heeft om deze dag een succes te maken.

Bij De Zeebodem werd heerlijk gegeten.