Het Urkerland
In de drukkerij van GBU media overhandigde Pieter Keuter (rechts) het magazine aan (van rechts naar links) Jelbert de Vries, Stefan Meun-Visser en Roelof Tiede Oost. In de drukkerij van GBU media overhandigde Pieter Keuter (rechts) het magazine aan (van rechts naar links) Jelbert de Vries, Stefan Meun-Visser en Roelof Tiede Oost.
0

Zwemclub viert robijnen jubileum

Zwemclub Urk viert deze maand haar veertigjarig bestaan. Aanstaande zaterdagmiddag wordt daarom een receptie in Zwembad 't Bun gehouden, waar leden en oud-leden van harte welkom zijn om het jubileum te vieren. Aanvang is vier uur. Deze week is een speciaal magazine verspreid, boordevol interessante wetenswaardigheden over de zwemclub, ter ere van het jubileum. Het magazine bevat persoonlijke verhalen, terugblikken, columns en uiteraard ook oude foto's.


Afgelopen woensdagmorgen nam Roelof Tiede Oost van de Zwemclub Urk vol trots het eerste exemplaar in ontvangst uit handen van Pieter Keuter van GBU media. Roelof gaf het magazine meteen door aan secretaris Stefan Meun-Visser en hij gaf het aan voorzitter Jelbert de Vries. ,,Wij zijn ontzettend blij dat we dit jubileum mogen vieren. De zwemclub is een groeiende club, kent veel leden en heeft inmiddels zwemtraining gegeven aan verschillende generaties. Prachtig.'' De receptie van aanstaande zaterdag heeft een feestelijk karakter en de zwemclubleden zijn sowieso van de partij, maar: ,,Wat zou het geweldig leuk zijn om ook alle oud-leden te mogen verwelkomen om het jubileum met ons mee te vieren. Iedereen krijgt de kans om kennis te maken met het huidige bestuur en uiteraard ook met het aanbod van de verscheidene zwemtrainingen. Daarnaast is het natuurlijk ook terugblikken op alle veertig jaren. Daarom: heb je op de zwemclub gezeten, kom gezellig langs! Uiteraard willen we ook gewoon met z'n allen gezellig bijkletsen, onder het genot van een hapje en drankje, we blikken terug op de afgelopen veertig jaar en de nodige anekdotes zullen verteld worden.''