Het Urkerland

Bazars Ark en Maranathakerk

Wie houdt van snuffelen tussen de koopwaar op bazars, komt deze week aan zijn trekken. Zowel De Ark als de Maranathakerk houden namelijk woensdag 16 mei een verkoopdag.


Op de bazar van De Ark, de Bazark, is woensdag tussen tien en zes uur iedereen van harte welkom. Ook wordt er aan het rad gedraaid en daarmee zijn verschillende leuke prijzen te winnen, variërend van een kinderfiets, een bakplaat en een Nintendo Switch. Het rad wordt om elf, drie en vijf uur gedraaid. Voor de kinderen staat er een springkussen klaar en er is veel lekkers te krijgen zoals gebakken vis, frikandellen en suikerspinnen.


De bazar van de Maranathakerk wordt woensdag in De Koningshof gehouden. Tussen tien en zes uur kan iedereen daar terecht voor onder andere buitenplanten en perkgoed, decoratie, speelgoed en snoep. Ook is er een Urker kraam ingericht en wie nog een nieuwe look nodig heeft; er is zelfs een kappershoek. Er worden verschillende verlotingen gehouden met als hoofdprijs een elektrische fiets. Voor de lekkere trek is er een patat- en viskraam. Om twee uur start de kindermiddag vol met spelletjes, lekkers en wuppen op een springkussen. De kosten voor deelname aan deze geheel verzorgde middag bedragen 2,50 euro.