Het Urkerland

Deel drie in cyclus Jaap Bakker

Jaap Bakker heeft het plan opgevat om dit keer zijn gehele dia-collectie aan de Urker bevolking te presenteren in verschillende delen. Elk deel heeft zijn eigen Urker thema en Jaap kan als geen ander hierover vertellen.

De thema-avonden worden gehouden in de filmzaal van Museum Het Oude Raadhuis. Humor en ernst wisselen elkaar continu af. Het museum ontving al veel positieve reacties op de eerste twee delen van deze cyclus. Jaap wil nu deel drie presenteren en zal dat ook nu weer doen in twee thema-avonden. Dat is op maandag 12 februari en donderdag 21 februari, vanaf acht uur. De zaal is open vanaf half acht. Er is een pauze met koffie of thee.


Kaartverkoop


De avonden zijn tot nu toe iedere keer uitverkocht dus vooraf kaarten kopen bij Tourist Info Urk is noodzakelijk. Kaarten kosten vijf euro per stuk. Tourist Info Urk is dagelijks geopend tot vier uur. Kaarten kopen bij de ingang is vanwege de grote belangstelling niet mogelijk.


Deel vier en vijf


Zoals het er nu uitziet, zal deze winter ook nog deel vier en vijf uit de cyclus volgen. Jaap Bakker heet iedereen alvast heel hartelijk welkom. De opbrengst gaat naar een door Jaap gekozen goed doel.