Het Urkerland
De nieuwe bus - beplakt door KIEK reclame - wordt onder andere gebruikt voor het brengen en halen van inpakklussen. De nieuwe bus - beplakt door KIEK reclame - wordt onder andere gebruikt voor het brengen en halen van inpakklussen.
0

Trefpunt: woonaccessoires en inpakwerkzaamheden

Ze zitten inmiddels al bijna drie jaar in Winkelcentrum Urkerhard, maar toch zijn veel Urkers verbaasd wanneer ze binnenstappen bij het Trefpunt. ,,Wat hebben jullie leuke spullen!", is de meest gehoorde reactie.


De locatie van 's Heeren Loo biedt dagbesteding aan 27 cliënten, voornamelijk Urkers. Voorheen - op de locatie op de haven - richtte het Trefpunt zich op de verkoop van souvenirs en op bedrukken. Inmiddels is dat verschoven naar de verkoop van woonaccessoires - van kussens tot vazen en van klokken tot kunstplanten. Het team van het Trefpunt nodigt iedereen uit om een keer een kijkje te nemen in de winkel of gezellig een kopje koffie te drinken in de koffiehoek - dagelijks van tien uur 's morgens tot kwart over vijf 's middags. ,,De nieuwe voorjaarscollectie is binnen!" Voor meer informatie: Instagram (@trefpunturk), e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon 0880-369325.