Het Urkerland

Uitje met Mimme bij Bij Bosshardt

Een gezellig avondje uit met muziek, lekkere hapjes en wie weet: voordeel voor jezelf! Stichting Mimme verzorgt donderdag 16 mei namelijk een leuke interactieve avond bij Bij Bosshardt, in samenwerking met het Leger des Heils.


Mimme is een online platform waarop mensen kriskras diensten kunnen ruilen - van klusjes in en rondom het huis tot diensten als meerijden of overgebleven eten aanbieden. Het doel is: elkaar helpen en elkaar het leven makkelijker maken. De stichting heeft sinds kort de handen ineen geslagen met het Leger des Heils en samen verzorgen ze donderdag een gezellige ontmoetingsavond.


Op de bijeenkomst worden Mimme en de mogelijkheden voor deelnemers toegelicht. Ook is het mogelijk om meteen een account te laten aanmaken. Jaap Bakker spreekt daarnaast over vroeger, toen kriskras diensten ruilen nog heel gewoon was. Tijdens een interactief spel is het mogelijk om direct leuke Mimme-deals met andere bezoekers te sluiten. In de pauze worden bezoekers getrakteerd op leuke muziek en lekkere hapjes en drankjes. De bijeenkomst begint om acht uur. Iedereen is van harte uitgenodigd.