Het Urkerland

Loop samen een gezellige ginkiestocht in de herfstvakantie

In de herfstvakantie worden er een hoop gezellige activiteiten georganiseerd. Speciaal voor wandelliefhebbers staan er bij Tourist Info Urk verschillende ginkiestochten op het programma.

Van maandag tot vrijdag is er volgende week elke dag een ginkiestocht. Er zijn drie verschillende soorten ginkiestochten. Op maandag 21 oktober en woensdag 23 oktober is er aan het eind van de route een workshop 'was ophangen'. Hier zit koffie met een zelfgemaakte Urker dikkoek bij in. De ginkiestocht is van twee tot vier en kost 12,50 euro per persoon, voor kinderen is dat 7,50 euro.


Op dinsdag 22 oktober is er een ginkiestocht met een bezoek aan de IJsselmeerafslag. Hier wordt een veilingsspel georganiseerd met een prijs voor de beste bieder. Deze activiteit is van twee tot vier en kost tien euro per persoon, voor kinderen is dat 7,50 euro.


De kunstroute is te volgen op donderdag 24 oktober. Deze gaat langs Museum Het Oude Raadhuis en het atelier van Geert Weerstand met als afsluiting een High Tea bij 't Obertjen. Dit is van twee tot half vijf en kost vijftien euro per persoon, voor kinderen 12,50 euro. Op vrijdag is er een ginkiestocht van twee tot kwart voor vier en dat kost 5 euro per persoon.


Meer informatie of aanmelden: mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met 06-55874325.