Overeenkomst Hazevreugd en 's Heeren Loo Zorggroep getekend
Overeenkomst Hazevreugd en 's Heeren Loo Zorggroep getekend

Enthousiast van start op camping

Algemeen

De samenwerkingsovereenkomst tussen Recreatiepark Hazevreugd en ‘s Heeren Loo Zorggroep is afgelopen vrijdag ondertekend door beide partijen. ,,De totstandkoming hiervan is perfect en in een prettige en goede harmonie verlopen” zegt projectcoördinator Gerard Meinen. Gisteren gingen de eerste mensen met een lichte (verstandelijke) beperking aan de slag. Er is plaats voor meerdere medewerkers.

Enthousiast, dat waren ze zeker. Grasmaaien, schoffelen, opruimen, de paarden verzorgen, met veel plezier staken de kersverse cliënten de handen uit de mouwen. ,,We zijn begonnen met het invullen van twee werkdagen per week, maar willen dit uitbreiden naar vijf”, aldus Meinen.
De dagbesteding, waarin het contact met de samenleving centraal staat, biedt plaats aan maximaal zestien cliënten. ,,We hebben inmiddels contact met medewerkers van Het Drukpunt en De Zonnebloem, maar willen heel graag met iedereen in contact komen die belangstelling heeft voor dit project, want we hebben nog tien werkplekken open.” De uit te voeren activiteiten worden toegespitst op de behoefte van de deelnemer, zodat zij het werk met veel plezier kunnen doen. Ook kan het een opstapplaats zijn voor doorstroom naar een betaalde baan in het bedrijfsleven.

Iedereen die meer informatie wil, kan bellen met Gerard Meinen, telefoon 0341-555483 of 06-29477419. Voor aanmelding kan contact opgenomen worden tussen negen en vijf uur met Advies en Informatie, telefoon 0800-3555555, of mail naar advieseninformatie@sheerenloo.nl . Kijk voor meer informatie ook op sheerenloo.nl .