Een trotse Ariejonne Oost, mede-eigenaar van Kantoormanager 2.0 en burgemeester Pieter van Maaren.
Een trotse Ariejonne Oost, mede-eigenaar van Kantoormanager 2.0 en burgemeester Pieter van Maaren.

Kantoormanager 2.0 wint Starterspitch

Algemeen
Het publiek op het Flevopenningen Gala gaf de doorslag om Kantoormanager 2.0 als winnaar van de Starterspitch aan te wijzen.  De zakelijke dienstverlener, gerund door Ariejonne Oost, Margriet Romkes en Willem Foppen, was genomineerd in de Starters-categorie en moest zichzelf met een ‘elevator-pitch’ van één minuut onderscheiden. Glansrijk doorstond het bedrijf de test en ging er met de eerste prijs vandoor.
Meer dan vierhonderd Flevolandse ondernemers waren er afgelopen vrijdagavond 22 maart getuige van dat Agrico uit Emmeloord (Toponderneming 2012) en Tendris Solutions uit Almere (Innovatieve onderneming 2012) de felbegeerde Flevopenningen in ontvangst mochten nemen. Dit jaar werd het gala gehouden in de kassen van Concern voor Werk in Emmeloord, die voor de gelegenheid omgetoverd waren tot een prachtige feestlocatie.
Braveheart Shipping, het bedrijf van Jelle Hakvoort, was met negen andere ondernemingen genomineerd in de categorie Toponderneming 2012. Een indrukwekkende presentatie middels een bedrijfsfilm ten spijt, greep het bedrijf naast de hoofdprijs.