Harm Oost (l) tijdens een zeilwedstrijd.
Harm Oost (l) tijdens een zeilwedstrijd.

Harm Oost zoekt sponsoren

Algemeen
De 15-jarige Harm Oost heeft een droom: in oktober opstappen bij School at Sea. Dit is een school op een groot zeilschip en is speciaal voor vwo 4-leerlingen. Het zes maanden durende avontuur in het Caribisch gebied kost echter wel wat en daarom zoekt Harm sponsoren.

De zoon van Rinke en Gerrie Oost-de Ridder volgt het vwo aan het Emelwerda College. Op een botenbeurs kwam hij voor het eerst met School at Sea in aanraking en was de zeilliefhebber verkocht. ,,Naast het in de praktijk brengen van dingen die je leert, bijvoorbeeld bij biologie, leer je zeilen op de driemaster”, vertelt Harm. Doel van de school is het ontwikkelen van de talenten en leiderschapskwaliteiten van de leerlingen.

De school kost echter twintigduizend euro en daarom is Harm op zoek naar mensen die mee willen helpen met het financieren van de reis. Zo verkoopt hij ‘mijlen’ voor twee euro per stuk en is hij op zoek naar spullen die hij mag verkopen via Marktplaats. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Harm, telefoon 06-11966103 of e-mail mail.harm.oost@gmail.com. Via www.harmatsea.blogspot.nl houdt Harm een weblog bij.