Lucas Schraal wordt onderuit gehaald. De toegekende vrije trap wordt door Johannes Schrijver binnen geschoten. Foto: Het Urkerland

Urk wint in Harderwijk

Sport

Urk heeft ook de tweede competitiewedstrijd na de winterstop in winst om weten te zetten. In Harderwijk was de ploeg van trainer Gert Jan Karsten op alle fronten beter dan thuisploeg VVOG. Een prachtige vrije trap van Johannes Schrijver zorgde in de eerste helft voor een 0-1 voorsprong. Snel na rust zette Lucas Tol Urk op 0-2. Pas ver in blessuretijd wist VVOG de eretreffer te maken. Er werd niet meer afgetrapt, zodat Urk opnieuw drie kostbare punten aan het totaal mag toevoegen.