Vrijdag winterfair voor Israël

Algemeen

Na de inval van Hamas in Israël, wisten Ester Anna Ras-Koffeman, Jannie de Boer en Margreet de Boer dat ze iets wilden doen voor het volk van God. ,,We konden niet stil blijven zitten, maar zochten naar een leuke manier om geld in te zamelen voor Christenen voor Israël.’’ Het idee van een winterfair werd uitgewerkt en vrijdag is het zover. Van 14.00 tot 20.00 uur is iedereen welkom aan het Westgat 22.

De schuur aan het Westgat 22 wordt omgetoverd tot een gezellige ruimte in oosterse tinten. ,,Er staan allemaal leuke kraampjes met kleding, planten, woonaccessoires, kerstspullen, en uiteraard Israëlische producten. Er is ook lekkers te koop zoals oliebollen en gebakken vis. Verder is er een loterij waar je mooie prijzen kunt winnen zoals een elektrische scooter, steps, pakketten en waardebonnen.’’

De opbrengst van de winterfair gaat naar Christenen voor Israël, en dan specifiek voor Shalva. Dit is een zorgcentrum voor meervoudig gehandicapten in Jeruzalem. ,,Toen duidelijk werd dat veel Israëli’s hun huis in het zuiden van Israël moesten achterlaten, heeft Shalva echter extra ruimte beschikbaar gesteld voor vluchtelingen.’’ Shalva steunen door middel van donaties kan via NL57 RBRB 0940 9405 23 t.n.v. J. de Boer-de Vries.