Het Urkerland

Boni opent vernieuwde winkel

De mensen van supermarkt Boni hebben een dikke anderhalve week van verbouwen achter de rug. Maar het resultaat mag er zijn: woensdag wordt de vernieuwde winkel feestelijk heropend.

De winkelinrichting is geheel aangepast aan deze tijd, waardoor de zaak een nieuwe, frisse en moderne uitstraling heeft gekregen. De bakkerij is onder andere verplaatst naar een andere plek in de winkel en kreeg een vernieuwd uiterlijk. Bedrijfsleider Jan-Wim Oost vertelt: ,,Ook gaan we een slim assortiment hanteren. Wij bieden niet langer vier verschillende varianten van hetzelfde product aan, maar alléén het formaat dat het voordeligst is.’’ 

Opening

De opening vindt morgen (woensdag 8 december) plaats om negen uur. Om dit te vieren krijgen klanten op deze dag een gratis appeltaart, bij minimale besteding van 25 euro. Ook geldt dat klanten een gratis big shopper krijgen als zij deze week boodschappen doen en meer dan 25 euro besteden. Daarnaast kan er in de twee weken na de opening, gespaard worden voor gratis boodschappen. ,,Wij heten alle vertrouwde en nieuwe klanten van harte welkom!", nodigt bedrijfsleider Jan-Wim Oost.