Het Urkerland
n Jannie Mazereeuw en Willem Weerstand gaan naar Kroatië om in het rampgebied rond Petrjina te helpen.
0

Hulpgoederen naar Kroatië na ramp

Willem Weerstand, Jannie Mazereeuw en Peter Mazereeuw gaan komend weekend naar Kroatië om de mensen in de regio Petrjina te helpen na een aardbeving. 

 

Rond Oud en Nieuw heeft een aardbeving in het gebied van Petrjina ervoor gezorgd dat een aantal mensen het leven lieten, en er tientallen gewonden gevallen zijn. Honderden mensen werden dakloos. Willem zegt: ,,Deze mensen willen wij helpen door geld in te zamelen, en hiermee een caravan te kopen en deze vol te stoppen met hulpgoederen, om vervolgens af te leveren in Kroatië. Alle hulp is van harte welkom!''

 

Help mee

Inmiddels is er caravan gedoneerd, en daarmee kan er financieel ingezet worden op kachels en dergelijke. Levensmiddelen, dekens, kleding, kinderkleding, speelgoed, eerste levensbehoeften; kortom alles wat een regio in nood kan gebruiken is welkom op de Reede 16f, of bel naar 06-33365566. Het drietal vertrekt aanstaande zaterdag vroeg naar Kroatië, dus breng producten tijdig langs. Financiële gaven zijn van harte welkom en kunnen gedoneerd worden op de website: gofund.me/79d50f96.