Het Urkerland

Ruilactie voor Ambassadors Football

Een groep van elf mannen gaat deze zomer op bezoek bij plaatsgenoot Hein Hoekstra, die voor Ambassadors Football werkzaam is in Indonesiƫ. Een groep van zes jongens en meiden gaat deze zomer twee weken in Amerika voor dezelfde organisatie meedraaien met een voetbal- en evangelisatiekamp. Om de kosten van beide reizen te drukken, is een ruilactie op touw gezet.

Ambassadors Football wil middels voetbalwedstrijden en het geven van clinics Gods liefde laten zien. De ruilactie startte afgelopen week met gesigneerde keepershandschoenen van PEC Zwolle-keeper Diederik Boer. De handschoenen werden geruild voor een bon van Bakker Bedrijfsartikelen van 150 euro, die vervolgens werd geruild voor een vuurwerkpakket van 190 euro bij Vuurwerktotaal Urk. De bedoeling is telkens met een artikel te ruilen dat meer waard is om zo aan het eind een product te hebben dat geveild zal worden.

Wie mee wil doen aan de ruilactie, kan contact opnemen met Jacob Tol via 06-44641775 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Alle ruilingen zijn te volgen via de Facebook-pagina Ambassadors Urk en worden gedeeld op Twitter. Ook voor de verkoop van kerstkransen - een andere actie - is Jacob Tol contactpersoon.