Het Urkerland
0

'Voor de doe-het-zelver'

Het hoveniersbedijf Tuin Totaal is multifunctioneel als het gaat om tuinen. Het bedrijf merkt echter ook dat steeds meer mensen graag zelf bezig gaan in de tuin. Daarom openden zij vrijdag hun nieuwe tuincentrum.

 Tuin Totaal, gevestigd aan de Pampus 11, wordt gerund door Albert Jelle van Slooten en zijn neef Jelle van Slooten. Ze leggen, tuinen, straten en vijvers aan. Daarnaast maken ze schuttingen, leveren ze planten en nog veel meer. Albert Jelle: ,,We merken dat mensen graag zelf bezig zijn in de tuin. Daarom hebben wij het tuincentrum opgezet, zodat ze bij ons de geschikte materialen daarvoor kunnen vinden. Het is echt voor de doe-het-zelver. Daarnaast kunnen wij advies geven over allerlei dingen.”

Assortiment

In het tuincentrum zijn bijvoorbeeld allerlei soorten bestrating te vinden, maar ook tuinhout voor schuttingen en schuren en tuindecoratie.

Er zijn veel voorbeelden te zien van het aanbod. ,,Ook planten hebben we in allerlei soorten. Zoekt iemand een bepaalde plant, dan kunnen wij die op korte termijn bestellen. We verkopen dezelfde materialen, die wij gebruiken. De klanten krijgen er een gratis stukje advies bij, dit verbetert weer de service van ons bedrijf. Tuinliefhebbers zijn bij ons nu helemaal aan het goede adres.” In verband met de opening, zijn er verschillende doorlopende aanbiedingen.