Het Urkerland

Vriendinnenwandeling en online vrouwenevent

In deze coronatijd zijn er niet veel dingen die samen gedaan kunnen worden, maar samen wandelen kan wel!

Het Women Event organiseert dit jaar daarom, in samenwerking met stem- en presentatiecoach Jantina Hakvoort, een interactieve vriendinnenwandeling met aansluitend een online event.

Voor het event zijn op dit moment nog Eigen Route-tickets beschikbaar. Hierbij lopen deelnemers een eigen gekozen route met een zus of vriendin. Zij ontvangen verrassende opdrachten en leuke goodiebag voor onderweg. Is lopen geen optie? Dan ontvangen deelnemers de opdrachten en goodiebags thuis. De vriendinnenwandeling start om twee uur en is om kwart over drie afgelopen. Om half vier start het online event en alle deelnemers kunnen thuis de livestream aanzetten.

 

Vriendschap centraal

Het online event heeft een gevarieerd programma, met onder andere live muziek en een lezing van spreker Willem de Vink. ,,We worden in deze tijd gedwongen om bewust met vriendschappen bezig te zijn. Wat betekenen die als we elkaar zo weinig kunnen zien? Juist nu leeft een sterke behoefte om de betekenis van vriendschap opnieuw te doordenken. Maar hoe maak je vrienden? En hoe blijf je vrienden? Spreker Willem de Vink wil ons prikkelen om meer werk te maken van wat misschien wel het belangrijkste is wat je kunt verlangen: vriendschap", licht de organisatie toe.

Het event is rond vijf uur afgelopen. Tickets kunnen besteld worden op www.jantinahakvoort.nl/women-event. Voor meer informatie zie Instagram (@womenevent en @jantina_speakup) en Facebook (@vrouwenwerkgroepurk en @jantina_speakup).