Het Urkerland

'Zeeuwse Urker' Marijn brengt nieuwe cd uit

Vorig jaar kwam de eerste cd uit van de 12-jarige Marijn van der Have uit het Zeeuwse Oosterland, met medewerking van Urkers Piet Baarssen en Hendrik van Veen. Nu heeft Marijn een tweede cd uitgebracht, met de titel 'Tot de storm voorbij is'.

Moeder Linda vertelt: ,,Marijn is blijven zingen en heeft veel livestreams mogen meezingen bij Peter Wildeman in Tholen en Dordrecht. Ook heeft hij meegedaan met de 'Jong Interclassic Concours 2020', waar hij derde is geworden. Hierdoor mocht hij voor Family Stream een cd opnemen. Toch vond hij het zelf leuker om een echte tweede cd uit te brengen, dit weer samen met Piet Baarssen uit Urk.''

Stichting Kimon

,,De twee zingen samen mooie duetten in 'Haven van rust' en 'Er is een God die hoort', onder begeleiding van Peter Wildeman. De opbrengst van de cd is weer ten bate van een goed doel - zodat we op deze manier voor onze naasten in arme landen mogen zorgen -, voor Stichting Kimon: een zendingsorganisatie die zich richt op het noodlijdende kind wereldwijd.'' Volgens zijn vader is dit waarschijnlijk de laatste cd als sopraan, omdat Marijn de baard in de keel krijgt. De cd is voor 15 euro te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..