Het Urkerland

Lezerskorting op reis Auschwitz en Krakau

Jacob Snoek organiseert een busreis naar Auschwitz en Krakau, van 13 tot en met 17 mei 2019. Abonnees van Het Urkerland krijgen 25 euro korting per persoon.


Eerder dit jaar ging een groep onder leiding van Jacob Snoek naar Auschwitz en Krakau. De verhalen over de oorlog en het vernietigingskamp Auschwitz-Birkenau maakten diepe indruk. De belangstelling voor die reis was zo groot dat er in mei 2019 een tweede reis naar deze bestemmingen wordt gemaakt. De busreis begint op maandag 13 mei, de terugkeer op Urk is vrijdag 17 mei. Zowel op de heen- als op de terugreis is onderweg een overnachting. De verzorging in de hotels is op basis van halfpension: logies, ontbijt en diner. Alle excursies worden door een Nederlandssprekende gids begeleid. Dit geldt voor het bezoek aan de binnenstad van Krakau, de bezoeken aan Auschwitz en Birkenau en ook bij het bezoek aan de 700 jaar oude zoutmijn van Wieliczka.Meer informatie


Bij het reisprogramma zit een overzicht van de kosten die bij de reissom zijn inbegrepen. Meer informatie: 0527-240615 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Belangstellenden krijgen het programma thuisbezorgd of op de mail. De kosten: 385 euro per persoon, abonnees van Het Urkerland betalen 360 euro.