Het Urkerland

Fokke Imthorn zoekt creatief talent

Fokke Imthorn, van het nummer 'Het dorp van', is op zoek naar creatief talent. Voor zijn nieuwe nummer 'jongensdroom', dat binnenkort op de streamingsdiensten gelanceerd wordt, zoekt Fokke een ontwerp. Creatievelingen die hiervoor een ontwerp willen maken, maken kans op een leuke prijs.

Het nummer 'jongensdroom' gaat over de droom van een jongen om op zee te vissen net als zijn vader; zijn grote voorbeeld. Fokke vertelt: ,,Van jongs af aan heeft de zee al een enorme aantrekkingskracht op hem. Vastbesloten gaat hij naar de visserijschool en haalt zijn diploma. En daarna ervaart hij het vrije leven van een visserman, waar hij altijd al van heeft gedroomd. Maar zijn droom om te vissen wordt flink op de proef gesteld. Er komen steeds meer zorgen over de toekomst van de visserij. Jaren later loopt hij met zijn zoontje aan zijn hand. Hoewel er veel zorgen zijn, lijkt zijn zoontje vastbesloten: hij wordt later visserman.''

De winnaar ontvangt een tegoedbon van 50 euro. De deadline is 28 mei 2021 en de oproep is bedoeld voor deelnemers tussen de 15 en 30 jaar oud. Adres voor aanleveren: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kijk voor meer informatie en specificaties op urkdurft.nl/oproep-geef-het-nieuwe-lied-van-fokke-imthorn-een-creatief-gezicht/.