Het Urkerland

Ondernemers aan het woord bij SCAB

Urker ondernemers uit de bouw, ICT en online marketing schuiven aan bij SCAB op donderdag 23 september en vertellen over hun visie op ondernemen.

De avond wordt in samenwerking met BKU georganiseerd. Kaarten hiervoor zijn te bestellen via flevomeerbibliotheek.nl. 

Hein Coenen, directeur van Isoniq, ontwikkelde een nieuw isolatie-concept voor professionele bouwers en vertelt daarover. Henk Visscher en Jeroen Oost van Startblock praten bij SCAB over een bouwconcept dat het antwoord moet worden op de woningcrisis. Online ondernemerschap kennen we al heel lang, maar Jelline Brands van Cash Cow Academy, Emma Jongman van Klif18 en Lisette Snijder van Lisette’s Little Bakery vertellen over hoe internet voor hen het belangrijkste verkoopkanaal is. André de Vries, zelfstandig ondernemer en manager bij BKU en Vereniging van Visgroothandelaren, verzorgt een column.

Louw Post van Weforsea Shipping vertelt over digitaal innoveren en zijn nieuwe concept Smart Fishing. Ook Jan Bakker, bestuurslid van Stichting IT Lighthouse, is er bij. Tot slot overzien we het economisch speelveld en schuiven Jaap Brink van Profinis en Marco Smit van Horizon Flevoland aan. Is de Urker economische ontwikkelcurve anders dan andere gemeenten? 

De avond begint om 19.30 uur en wordt muzikaal omlijst door muzikant Jelle Kramer. Het geheel wordt gesponsord door de BKU. Bestel kaarten via de website van Flevomeerbibliotheek.nl. De avond wordt ook uitgezonden via de livestream op YouTube.