Het Urkerland

Schilder mee bij het Strandpaviljoen

Jongeren die altijd al iets met muurschilderen zouden willen doen, maar niet weten waar ze moeten beginnen, krijgen in de maand juni een unieke kans.

In samenwerking met SCAB Jong doet Stieneke Oeverbeek in deze maand namelijk een uniek Street art-project op de douchemuur bij het Strandpaviljoen.

Stieneke vertelt: ,,Ik zoek vijf enthousiaste jongeren, tussen de 14 en 20 jaar, die samen met mij deze muurschildering willen realiseren. Samen doorlopen we het hele traject: van gesprekken met de opdrachtgever en het maken van een mooi ontwerp tot natuurlijk het schilderen van de muur zelf!'' Voor het zomerseizoen is de muur die naar het strand gericht is zo voorzien van een kunstige uitstraling.

Aanmelden

,,Beginnen jouw creatieve idee├źn nu al op te borrelen en wil je hierin je talenten ontwikkelen? Stuur dan direct een mail met korte motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..'' Dit project vindt plaats in het kader van Urk Durft en het programma Maatschappelijke Diensttijd. Meer informatie vind je op www.scaburk.nl.