Het Urkerland

Caritas Urk zoekt per direct vrijwilligers

Caritas Urk is per direct op zoek naar vrijwilligers die willen helpen als gastheer/gastvrouw in de entreehal van Het Dok.

De hoofdtaak is om de binnenkomende bezoekers van Het Dok te wijzen op de mondkapjesplicht. De vacature is tijdelijk, en start vanaf vandaag en duurt tot ongeveer de voorjaarsvakantie. ,,Tot die tijd zoeken wij per direct voor iedere dag vrijwilligers die deze vacature willen invullen'', zegt Henria Romkes van Caritas Urk. Per dag zijn er drie tijdsblokken. De tijden zijn van 08.30 tot 11.00 uur, van 11.00 tot 13.00 uur en van 14.00 tot 17.00 uur.

,,Bent u geïnteresseerd in bovenstaande tijdelijke vrijwilligersvacature en draagt u graag een steentje bij in deze bijzondere coronatijden? Laat het ons weten door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door te bellen naar het kantoor van Caritas Urk, 0527-683346. Aan de hand van een rooster wordt u naar wens/voorkeur ingeroosterd!''