Het Urkerland

Overzicht: Pasen op Urk

Helaas vieren we ook dit jaar Pasen in een beperkt samenzijn. Gelukkig is er de mogelijkheid om vanuit huis diensten te beleven. Hieronder een overzicht van diensten die dit weekend online te volgen zijn, en een activiteit in de buitenlucht.

Lees verder 


Ook ds. Bos neemt beroep Gereformeerde Kerk aan

Ook dominee M.A. Bos (61) uit Daarlerveen heeft het beroep van de Gereformeerde Kerk aangenomen. De gemeente bracht begin deze maand twee beroepen uit. Dominee W.J. Menkveld (51) uit Wanneperveen nam paar dagen geleden al het uitgebrachte beroep aan.

Lees verder 


Familie Keuter vertelt over zendingswerk

De familie Keuter geeft volgende week, op woensdagavond 3 juli, een presentatie over hun zendingswerk onder Roma zigeuners in Hongarije en Roemenië. Hessel, Prisca en hun vier kinderen (op de foto) willen graag iets vertellen over hun werk en leven daar en over wat God doet onder de Roma. Het gezin woont inmiddels zeven jaar in Hongarije, in de vakantieperiode keren ze jaarlijks terug om de achterban te informeren. Bezoekers kunnen tijdens deze bijeenkomst ook typisch Hongaarse producten kopen. De presentatie vindt plaats in de benedenzaal van de Maranathakerk en begint om half acht. Iedereen is van harte uitgenodigd. Voor meer informatie, zie www.familiekeuter.nl.