Het Urkerland
Gospelgroep Promise ziet uit naar aanstaande vrijdag! Gospelgroep Promise ziet uit naar aanstaande vrijdag!
3

Summerpraise met Gospelgroep Promise

Van harte meezingen met bekende gospelnummers, af en toe luisteren naar een koorlied en genieten van intermezzo's - het kan aanstaande vrijdag met Gospelgroep Promise. In De Fontein in Emmeloord houden zij de jaarlijkse Summerpraise, als afsluiting van het repetitieseizoen. Iedereen is van harte uitgenodigd! In de afgelopen maanden repeteerde het koor met veel plezier voor de Summerpraise. Nieuwe liederen en nummers 'uit de oude doos' zijn ingestudeerd.

,,We hebben bekende liederen van Michael W. Smith op het programma staan, maar ook van Hillsong en echte koornummers - van evergreens tot aan worship", zo blikt dirigent Menno Hakvoort alvast vooruit, en gaat verder: ,,Het publiek kan een Summerpraise verwachten als vanouds, zoals we die altijd in 't Voorhuys gaven. Lekker veel meezingen, af en toe luisteren en half op de avond een pauze, om elkaar te ontmoeten en samen wat te drinken. We nodigen iedereen dan ook van harte uit."


De rode draad van de zangavond is 'Het komende koninkrijk'. ,,We zingen hier ook een speciaal nummer over: 'Unshakable Kingdom' en het thema is dus 'Coming Kingdom'. De begeleiding ligt in handen van een vijf-koppige liveband, de nummers worden gebeamerd, zodat voluit kan worden meegezongen.


Aanvang is half acht, entree is gratis, wel wordt er gecollecteerd voor de onkosten.