Het Urkerland

Projectkoor voert oratorium 'Jozef' uit

Het leven van Jozef, in muziek en zang uitgedrukt. Iedereen die daar wel oren naar heeft, is op zaterdagavond 1 juli aan het goede adres in de Ichthuskerk. Leden van zes gemengde koren vormen deze zomer namelijk één groot koor en voeren het oratiorium 'Jozef' uit.


Musicus Marco den Toom schreef prachtige, toegankelijke muziek over de Bijbelse figuur Jozef. De thema's die voorbij komen zijn actueel en raken het hart van Kerk in Actie, waarvoor de opbrengst van de uitvoering bestemd is. De koren die meewerken aan de uitvoering van het oratorium zijn Zon en Zegen uit Biddinghuizen, IKK Nieuwpoort uit Langerak, Fiducia uit Ede, Immanuel uit Katwijk, Adoramus uit Hazerswoude en Glorify uit Meppel. De vleugel wordt bespeeld door Jaap Kramer en hij vertolkt de rol van Jozef. André van Vliet bespeelt het orgel. De organisatie en algehele leiding ligt in handen van dirigent Peter Burger. Stel, je bent op 1 juli verhinderd, geen nood, want op het programma staan nog twee muzikale avonden. Op vrijdag 7 juli voert het grote projectkoor 'Jozef' uit in de Martinikerk in Bolsward en op zaterdag 8 juli in de Gereformeerde Kerk in Putten.

Kaartverkoop

Entreekaarten kosten vijf euro en kunnen gereserveerd worden via zingenindekerk.nl. Ook zijn bij de ingang van de kerk kaarten verkrijgbaar, mits deze op dat moment nog voorradig zijn. Aanvang van alle drie de concerten is acht uur. De kerkzalen zijn om half acht geopend. Iedereen is van harte uitgenodigd.