Het Urkerland

Urk geeft NSC Nijkerk punt cadeau

Een week voor Sinterklaas kreeg NSC Nijkerk uit onverwachte hoek een punt in de schoot geworpen van Urk. De thuisclub kwam vroeg op voorsprong door Riekelt Nentjes en na een hal uur spelen verdubbelde Hessel Snoek de voorsprong.

Lees verder 


Twee duels in Hoofdklasse B afgelast

Twee afgelastingen in de Hoofdklasse B. Vrijdagmiddag werd de ontmoeting tussen rode lantaarndrager Noordscheschut en Swift afgelast. Corona is de spelbreker. Noordscheschut heeft wel laten weten dat trainer Marc van Meel vertrekt aan het einde van dit seizoen. De competitiewedstrijd Flevo Boys-Volendam is later eveneens van het programma gehaald. Een aantal spelers van de ploeg uit Emmeloord is besmet met het coronavirus. Intussen heeft het kabinet al wel besloten dat er na zaterdag 27 november geen amateursport na 17.00 uur mag plaatsvinden. Dat betekent ook dat de inhaalwedstrijd van Urk tegen ONS Sneek, die voor dinsdag 30 november op de rol was gezet, niet kan doorgaan. De competitiewedstrijd tegen NSC Nijkerk kan dus wel doorgaan.


Dit kan het nieuwe uitzicht worden vanuit de auto op het parkeerterrein.
0

SV Urk onthult plannen nieuwbouw

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van SV Urk, die woensdagavond werd gehouden, zijn de nieuwbouwplannen van de grootste sportvereniging van Urk gepresenteerd aan de leden.

Lees verder