Het Urkerland
Hendrik Brands is klaar voor VV Tollebeek, waar hij als assistent-trainer van Klaas Hessel Kapitein aan de slag zal gaan.
0

Hendrik Brands naar VV Tollebeek

Met ingang van 1 juni gaat Hendrik Brands bij VV Tollebeek de Urker hoofdtrainer Klaas Hessel Kapitein assisteren. VV Tollebeek krijgt bovendien versterking uit de regio, en er komt een Poolse aanvaller zijn opwachting maken. Daarnaast gaan mogelijk spelers uit de tweede selectie van Urk de overstap maken.

Lees verder 


Klaas Hoekstra mag zich winnaar van de afdeling noemen.
0

Droom komt uit voor Klaas Hoekstra

Winnaar worden van de hele afdeling Friesland ’96 is de droom van iedere duivenliefhebber. Zaterdag werd deze droom werkelijkheid voor Klaas Hoekstra en Arie van Urk. Zij werden met voorsprong als eerste afgevlagd.

Lees verder 


Archieffoto.
0

Loting van Regio Cup vóór 11 mei

Het kabinet heeft gesproken. KNVB-voetbal lijkt voorlopig niet haalbaar. Daarom is het oude plan van een aantal regionale clubs weer uit de kast gehaald. De loting voor de Regio Cup zal voor 11 mei plaatsvinden.

Lees verder 


Urker hardloopduel in de polder

De 12-dorpenloop, het grote hardloopevenement dat elk voorjaar van dorp tot dorp trekt, was dit jaar vanwege corona voor de tweede keer afgelast. Afgelopen zaterdag was de oorspronkelijke datum. Twee Urker teams besloten de wedstrijd toch met elkaar aan te gaan.

Lees verder 


Urkers maken stappen in eredivisie

De drie Urker eredivisiebasketballers zijn tevreden. Bart van Schaik (21) startte onlangs voor het eerst in de basis voor Landstede Hammers, terwijl Lea Romkes (18) en Hennie van Schaik (17) bij Utrecht Cangaroes ook grote stappen blijven maken.

Lees verder 


Orcaruiter Bianca Strikwerda heeft Candy onder zadel, een talentvol paard van Sjoertje Hakvoort dat na vijf jaar blessureleed een comeback maakt.
0

Bianca Strikwerda pakt winstpunt mee

Bianca Strikwerda en het paard Candy hebben tijdens een meetmoment op eigen bodem in de dressuurklasse M1 meteen een winstpunt mee. Ondanks een start met de nodige zenuwen een mooie prestatie voor deze combinatie.

Lees verder