Het Urkerland
Olympisch kampioen komt vertellen over haar fietstrainingen. Olympisch kampioen komt vertellen over haar fietstrainingen.
0

Carien Kleibeuker bij wielerclub

Het voorjaar is in volle hevigheid losgebroken en dus hebben de plaatselijke wielrenners er alweer de nodige kilometers op zitten. Ze willen de start van het nieuwe wielerseizoen een officieel tintje geven en daarom is voor de algemene ledenvergadering een bijzondere gast uitgenodigd.


In het verleden werden al vaker bekende Nederlandse sporters uitgenodigd om tijdens de clubbijeenkomst iets te vertellen. Dit keer is Carien Kleibeuker uitgenodigd.


Ze is bekend geworden als schaatsster en won een Olympische medaille. Maar ze is ook zeker bekend met de wielrennerij, want in de zomer houdt ze haar conditie vooral op peil door te fietsen en daar zijn de leden van de plaatselijke wielervereniging natuurlijk altijd in geïnteresseerd. De bijeenkomst is op vrijdag 5 april in de Botterschuur. Om acht uur begint de algemene ledenvergadering, naar verwachting zal Carien Kleibeuker rond negen uur het woord krijgen. Ook geïnteresseerden die geen lid zijn, worden voor dat onderdeel van de avond hartelijk uitgenodigd. Wel is het nodig om vooraf even aan te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


De leden zullen na het betoog waarschijnlijk mooie plannen maken voor de zaterdag, om dan weer een mooie fietstocht te maken.