Het Urkerland

Derde editie Futsal Polder Cup

Na het succes van de vorige twee edities wordt ook dit jaar weer een grootschalig zaalvoetbaltoernooi georganiseerd. Weet Tuinexpert de titel van vorig jaar te prolongeren of gaat er dit jaar iemand anders met de schaal en wisselbeker vandoor?


De voorrondes zijn van maandag 17 tot en met woensdag 19 juni en de finalerondes worden op vrijdag 21 juni afgerond. De organisatie belooft een spetterend spektakel, met kwalitatief hoogstaand voetbal en met een leuke verloting op de slotdag voor het publiek. ,,Urker Futsalploegen kunnen de strijd aangaan met leuke teams van buiten Urk/Nederland", motiveert de organisatie.


De inschrijving is geopend en er hebben zich al aardig wat teams aangemeld. Er is in totaal plek voor veertig teams, aanmelden kan via www.futsalpoldercup.nl of door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..Ambassadors Football


De opbrengst gaat ook dit jaar weer naar Ambassadors Football. De visie van deze organisatie is om door middel van voetbal de mensen te bereiken met de liefde van God. De organisatie is onder andere bekend vanwege de voetbalkampen die jaarlijks op Urk worden georganiseerd. Doneren aan Ambassadors Football kan via rekeningnummer NL88 INGB 0004 6414 38, o.v.v. FPC 2019. De organisatie heeft een ANBI status. Meer informatie en beeldmateriaal over het FPC toernooi is te vinden op de Facebookpagina (FPCtoernooi) of door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..