Het Urkerland

Opgeven voor voetbalkamp

Over twee weken is het alweer zover. Van 20 tot en met 23 augustus wordt het jaarlijkse Ambassadors Footballkamp gehouden. Het wordt georganiseerd door Ambassadors Football in samenwerking met SV Urk voor jongens en meisjes in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar.


Tijdens deze week staan voetbalontwikkeling én karaktervorming centraal. Het is voor alle niveaus en iedereen is welkom. De begeleiding bestaat uit internationale en lokale christelijke coaches. Deelnemers aan het kamp krijgen de mogelijkheid om hun basis en gevorderde voetbaltechnieken te ontwikkelen in een omgeving waar bovenal plezier en positieve benadering centraal staan. Bovendien worden de spelers elke dag gevormd in hun karakter door middel van team talks en life skills.


Aanmelden kan deze week en volgende week nog via het inschrijfformulier op ambassadorsaanmelden.nl. Vragen stellen kan altijd via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het voetbalkamp wordt mede mogelijk gemaakt door KLIF18 en Brouwer Transport.