Het Urkerland
0

FC Marléne 2 is laatste tegenstander van De Kof in 2019

De laatste competitiewedstrijd voor ZVV Urk/Bakkerij De Kof 1 van 2019 wordt gespeeld in Heerhugowaard, tegen de reserves van Eredivisionist FC Marléne. Eerder dit seizoen stonden beide teams ook al tegenover elkaar in de eerste ronde van de landelijke beker. Toen won De Kof, in een thriller, na strafschoppen.

Afgelopen vrijdag bewees ZVV Urk/Bakkerij de Kof zichzelf een goede dienst door te winnen van Scagha'66, het vestigde zich daardoor goed in de middenmoot van de Eerste Divisie A. Het kan daardoor ook voorzichtig eens naar boven kijken op de ranglijst. FC Marléne 2 zal het wel ongetwijfeld zien als een belangrijke wedstrijd, zij staan met de elfde plaats op een degradatieplek.


De zaalvoetballers van Bakkerij de Kof weten dus wat ze te wachten staat aanstaande vrijdag. De vorige uitwedstrijd in Heerhugowaard eindigde, na een late comeback, in een gelijkspel. Bovendien won het jeugdige Marléne 2 ook de laatste thuiswedstrijd van subtopper Futsal LTC.


Live verslag via social media


De Kof lijkt weer een beroep te kunnen doen op de volledige selectie, al kampt Jelbert Loosman nog met rugklachten. Riekelt Snoek is wel weer terug van een schorsing. De wedstrijd van vrijdag is te volgen via Twitter. De wedstrijd is een 'vroegertje', aanvang is namelijk half acht. Daarna volgt de Eredivisiewedstrijd tussen FC Marléne en Tigers Roermond.


Laatste speelronde 2019


Aanstaande vrijdag dus de laatste volledige speelronde van dit jaar, met onder andere ook de topper tussen MSV Zeemacht en Leekster Eagles. Verder spelen ook Zwolle en Scagha de bekende zes-punten wedstrijd tegen elkaar. Excelsior en LTC kunnen hun subtoppositie bij winst nog verder versterken. HZV/Het Vennewater ontvangt nummer laatst Futsal ONR.


Speelronde 10 Eerste Divisie


Futsal Winsum - Texel 94


Zeemacht - Leekster Eagles


Excelsior`31 - Futsal LTC


HZV/Het Vennewater - Futsal ONR


IFC Zwolle - Scagha`66