Urk speelt gelijk tegen HZVV

Sport
Net als de heenwedstrijd in Hoogeveen, is ook de wedstrijd op Urk tussen de thuisploeg en HZVV geëindigd in een 1-1 gelijkspel. Beide ploegen hielden elkaar gedurende de hele wedstrijd redelijk in evenwicht. De eerste helft was er een klein veldoverwicht voor HZVV, terwijl Urk in de tweede helft het betere van het spel had. De grootste kansen in de eerste helft waren voor de bezoekers, maar doelman Cornelis Koffeman was een grote sta in de weg voor de ploeg uit Hoogeveen. Na rust kwam Urk vlot op voorsprong door een prachtig afstandsschot van Lucas Nagel, maar binnen tien minuten was de stand weer gelijk, toen de gasten via Frank Strijker wisten te scoren. In het laatste half uur kregen beide ploegen diverse mogelijkheden op de volle winst, maar het bleef bij het 1-1 gelijkspel.