Sterk spelend Urk langs VVOG

Sport
Acht minuten in de hoogste versnelling en twee keer scoren. Het vormde de basis voor een ruime overwinning van de ploeg van Gert Jan Karsten op VVOG. De Harderwijkers kamen nauwelijks in het door Urk geschreven hoofdstuk voor. Binnen een minuut opende Klaas Romkes de score en zes minuten later verdubbelde Lucas Schraal de score. Urk bleef vroeg storen en het tempo was erg hoog. VVOG liep achter de feiten aan. In de tweede helft was allemaal at minder. Logisch, want er waren tal van wisselingen op verschillende posities. Heel af en toe kon de derde divisionist een speldenprikje uitdelen. In de slotfase zette de equipe van Gert Jan Karsten nog even aan. Nadat een kans onbenut bleef, zette Lucas Schraal de kroon op zijn voortreffelijke optreden en bepaalde de eindstand op 3-0. Bij de bezoekers werd El Hanoudi tegen het einde van de oefenwedstrijd van het veld gestuurd.