Afbeelding

Darters staan voor zware klus

Sport

De darters van Twenty Six staan vandaag voor een loodzware opgave. In Mariahout staat tegenstander Oranjebar op het programma, een topteam in de Hoofdklasse.

De opponent uit het kleine dorpje in Noord-Brabant staat tweede op de ranglijst van de Hoofdklasse van de Superleague. De Brabantse darters verloren tot nu toe slechts twee wedstrijden, van Bosgenoegen en Twenty Six. Er liggen dus wel degelijk kansen voor de Urkers om voor de derde keer op rij een wedstrijd in winst om te zetten.

Na overwinningen op Fanatics Weert en deDartshop.nl uit Eindhoven zijn de darters van Twenty Six inmiddels opgeklommen naar de zevende plaats in de Hoofdklasse. Een plek die aan het eind van het seizoen lijfsbehoud betekent. Zo ver is het echter nog lang niet. De verschillen zijn uiterst klein in de onderste regionen van de ranglijst. Een overwinning vanmiddag zou bonuspunten betekenen voor de Urker darters.

Na vandaag staan er nog zes wedstrijden op het programma voor Twenty Six, waarvan er vier op Urk plaatsvinden in het eigen clubgebouw aan de Vormtweg.

!