Lucas Tol probeert Tariq Dilrosun van GVVV te passeren.
Lucas Tol probeert Tariq Dilrosun van GVVV te passeren. Foto: Het Urkerland

Urk vergeet GVVV pijn te doen

Sport

Het verschil tussen de eerste en de tweede helft van de wedstrijd tussen GVVV en Urk was groot. In het eerste gedeelte van de wedstrijd kreeg Urk geen poot aan de grond en was de 1-0 achterstand bij rust nog te overzien voor de mannen van trainer Hennie Spijkerman. De tweede helft was amper begonnen toen de 2-0 op het scorebord stond. Vijf minuten later maakte Riekelt Nentjes de aansluitingstreffer en lag alles weer open. GVVV leunde achterover en gokte op een snelle omschakeling. Urk had veelvuldig balbezit, maar wist in het resterende gedeelte van de wedstrijd niet op gelijke hoogte te komen met de thuisploeg. Daarmee lieten de Urkers een mogelijkheid om een punt mee te nemen van Sportpark Panhuis liggen.