Het Urkerland

Veel winstpunten bij laatste meetmoment

Bij de Orcaruiters werd vorige week zaterdag het laatste meetmoment gereden. Vanaf deze week mag er namelijk weer gestreden worden voor linten en prijzengeld.

Berdien Pasterkamp startte met Amalia in de lichte tour. Het harde oefenen bleek niet voor niets geweest. Ze reed een fijne proef die werd beloond met een score van 60,44 procent.
Anthea Kramer kwam met Grease Emelwerth uit in de klasse Z1. De proeven werden beloond met een score van 198,5 en 200,5. Net niet genoeg voor de winst.
Ente van Veen startte met Dorcan in de klasse L1. Ze kreeg een score van 198,5 en 211,5, goed voor twee winstpunten. Deze combinatie mag opnieuw promoveren naar een hogere klasse.
Margriet Mazereeuw met Guus startte in de klasse l2. Met 199 en 202 punten behaalde ze twee dikke winstpunten.

Babette Koffeman deed met Amerens mee in de klasse B. Twee fijne proeven werden beloond met een score van 188 en 192,5 en dat was goed voor twee winstpunten. Ook Mathilde Ras reed met Georgina in deze klasse. De combinatie behaalde een score van 184,5 en 189, eveneens goed voor twee winstpunten.

Anne Kramer reed met Deja vu de Semilly als laatste in de klasse M1. De proeven van deze combinatie werden beloond met een score van 185,5 en 177,5.
Dit weekend worden de regiokampioenschappen verreden op het terrein van de Orcaruiters.