Het Urkerland
Demi Koffeman knipt het lintje door. Haar moeder Jolanda Koffeman-de Boer staat erachter met zoontje Harjan en Diana de Boer.
0

BabyRelax JoDi opent eigen praktijk

Moeder en dochter Diana de Boer en Jolanda Koffeman-de Boer zijn al twee jaar bezig met hun bedrijfje 'BabyRelax JoDi'. Sinds drie weken hebben ze een eigen pand aan de Rotholm 90, dat woensdag werd geopend door Demi Koffeman (foto).

Lees verder 


Op de foto: Meindert de Boer (l) en Pieter de Boer.
0

De Boer Orthopedie verhuist naar De Noord

Vader en zoon Pieter en Meindert de Boer zijn met hun bedrijf De Boer Orthopedie gevestigd in het Dr. Jansencentrum in Emmeloord, maar voor de Urker cliënten houden zij één keer in de week een spreekuur op Urk.

Lees verder 


Christien Korf biedt studiekeuze- en loopbaanadvies aan met haar bedrijf Talent in Zicht, dat gevestigd is aan Het Scheer 7.
0

Christien Korf geeft advies met bedrijf Talent in Zicht

Christien Korf (36) is sinds kort begonnen met haar eigen onderneming: Talent in Zicht. Hierin biedt zij studiekeuze- en loopbaanadvies voor zowel jongeren als volwassenen.

Lees verder 


Op de foto (vlnr): Riekelt van Veen, Rick van Veen, Gerrit van Veen en Gerrie de Vries.
0

De Vries Recycling breidt uit met extra pand

De Vries Recycling groeit met de huidige vier panden aan het Zwolsche Diep 5 uit zijn jasje, en volgens directeur Gerrit van Veen was uitbreiding noodzakelijk. Voor de verwerking van piepschuim komt er een grote opslag bij.

Lees verder 


Nieuwe afspraken sociale woningbouw

Jaarlijks maken Patrimonium, gemeente Urk en huurdersvereniging De Bult afspraken over de invulling van sociale huisvesting voor het komende jaar. Afgelopen woensdag werd het nieuwe contract ondertekend.

Lees verder 


KLIF18 breidt kledingwinkel uit

KLIF18 heeft de afgelopen weken hard gewerkt aan uitbreiding van de winkel. Er is een groot stuk winkeloppervlakte bijgekomen met uitzicht op de haven. ,,De collectie wordt hiermee vanaf heden nog beter gepresenteerd én er is meer winkelruimte voor de klanten. Ook is er een aantal mooie, nieuwe merken bijgekomen voor zowel dames als heren. Daarnaast is er in KLIF18 een aparte schoenenafdeling gesitueerd zodat men meer keuze heeft voor bijpassende schoenen. Helaas kan er, vanwege corona, geen officiële heropening plaatsvinden voor familie, vrienden en klanten. Wel zijn er aankomend weekend heel veel leuke acties voor de klanten. Houd hiervoor de social media van KLIF18 in de gaten!'', laat het team van KLIF 18 weten. Op de foto: Babette Jongman (l) en Emma de Boer van KLIF18.