Het Urkerland

Intertoys verhuist naar pand Koster

Het Intertoys-filiaal aan Het Klif gaat binnenkort verhuizen naar Handelskade 8, en neemt daarmee de plek in van Boekhandel Koster. De boekhandel verdwijnt daarmee echter niet volledig. ,,Een aantal zaken, zoals kranten en kantoorartikelen gaan we aan ons assortiment toevoegen'', zegt Wim Koster van Intertoys.

Lees verder 


Demi Koffeman knipt het lintje door. Haar moeder Jolanda Koffeman-de Boer staat erachter met zoontje Harjan en Diana de Boer.
0

BabyRelax JoDi opent eigen praktijk

Moeder en dochter Diana de Boer en Jolanda Koffeman-de Boer zijn al twee jaar bezig met hun bedrijfje 'BabyRelax JoDi'. Sinds drie weken hebben ze een eigen pand aan de Rotholm 90, dat woensdag werd geopend door Demi Koffeman (foto).

Lees verder 


Op de foto: Meindert de Boer (l) en Pieter de Boer.
0

De Boer Orthopedie verhuist naar De Noord

Vader en zoon Pieter en Meindert de Boer zijn met hun bedrijf De Boer Orthopedie gevestigd in het Dr. Jansencentrum in Emmeloord, maar voor de Urker cliënten houden zij één keer in de week een spreekuur op Urk.

Lees verder 


Christien Korf biedt studiekeuze- en loopbaanadvies aan met haar bedrijf Talent in Zicht, dat gevestigd is aan Het Scheer 7.
0

Christien Korf geeft advies met bedrijf Talent in Zicht

Christien Korf (36) is sinds kort begonnen met haar eigen onderneming: Talent in Zicht. Hierin biedt zij studiekeuze- en loopbaanadvies voor zowel jongeren als volwassenen.

Lees verder