Het Urkerland

Zussen nemen bruidszaak over

Sorelle il Bianco, zo heet de bruidsmodezaak in Wijk 7 vanaf volgend jaar. Een Italiaanse knipoog naar de dames die deze uitdaging aangaan: de zussen De Wit, Dirkje van Slooten en Jantine de Boer.

Lees verder 


Provinciale winst is een klein feestje waard, met (vlnr) Emma Wakker, André de Vries, Carolien Nederlof en Rein Bos.
0

KIEK verovert provincie met ‘green vibrations'

KIEK reclame, onderdeel van GBU/SPIKKER, vierde vorige week een feestje in klein comité. Samen met André de Vries, brandmanager van Gebiedspromotie Flevoland, en Carolien Nederlof van Imagine Leisure, stonden Rein Bos en Emma Wakker stil bij een mooie prestatie van KIEK: dé verkiezing van ‘Green Vibrations’ als het concept voor de aankleding van provincie Flevoland in 2022. 

Lees verder 


Boni opent vernieuwde winkel

De mensen van supermarkt Boni hebben een dikke anderhalve week van verbouwen achter de rug. Maar het resultaat mag er zijn: woensdag wordt de vernieuwde winkel feestelijk heropend.

Lees verder 


Ondernemer Meindert Kramer voor zijn cafetaria in Wijk 2, rond het jaar 2001.
0

25 jaar cafetaria 'De Bolder'

Het was de eerste Urker cafetaria die bezorgde, en dit bleek een gat in de markt. De zaak in de kern van het Oude Dorp is al jaren een begrip voor veel plaatsgenoten.

Lees verder 


Informatieavond over Port of Urk

De gemeente houdt maandag 29 november een digitale informatieavond over het nieuwe bedrijfsterrein Port of Urk, speciaal voor ondernemers. Aanhaken kan nog door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De bijeenkomst is maandagavond van half acht tot negen uur.

Lees verder 


0

BouwVast, een bundeling van krachten

De verkeringsperiode duurde meer dan een jaar, maar uiteindelijk hebben CHK Bouw en Bouwbedrijf De Zeewering besloten de gezamenlijke activiteiten voort te zetten onder de nieuwe naam BouwVast BV.

Lees verder 


StartBlock wint duurzaamheidsaward

Het bedrijf StartBlock uit Emmeloord heeft de duurzaamheidsaward 2021 van de Noordoostpolder gewonnen. Wethouder en jurylid Anjo Simonse overhandigde maandag de wisselbokaal aan Urker oprichter Henk Visscher.

Lees verder 


Wethouder Gerrit Post (l) en Tim Brouwer, ceo van Visscher Seafood, ondertekenen de overeenkomst.
0

Visscher Seafood groeit: pand wordt uitgebreid

Visbedrijf Visscher Seafood krijgt er oppervlakte bij. Het bedrijf, dat gevestigd is op industrieterrein Lemsterhoek, wordt uitgebreid met 2800 vierkante meter. Vorige week donderdag ondertekenden wethouder Gerrit Post namens de gemeente Urk, en Tim Brouwer namens Visscher Seafood een overeenkomst.

Lees verder