Het Urkerland

Nieuwe salon: Pia Hair & Beauty

Met gepaste trots openden de kinderen van Pia en Klaas Wouter de Vries, Dianne en Hein, de nieuwe salon van hun moeder aan de Geul 7a, gebouwd door hun vader en bèbe Hein. Een juweeltje, waar Pia haar klanten het complete plaatje biedt: haarstyling, gezichtsverzorging en make-up, exclusieve dames- en herenparfums én Pia is allround bruidsstylist.


Pia de Vries-Bakker is al een jaar of tien bekend als thuiskapster. In de afgelopen jaren heeft ze zich laten bijscholen middels cursussen en trainingen, speciaal voor bruidswerk. ,,Het laatste jaar heb ik ook een privéopleiding voor schoonheidsspecialiste gevolgd. Daarmee kan ik mijn klanten nu een compleet plaatje aanbieden, echt heel leuk!'' Bij die nieuwe stap, hoort een nieuwe salon, dat vonden ook echtgenoot Klaas Wouter en zijn vader Hein. Die twee zetten eigenhandig een prachtige schoonheids- en bruidssalon neer aan de Geul 7a. ,,Het is echt fantastisch mooi geworden. Ik ben er ontzettend blij mee.''


Vorige week vrijdag gingen de deuren van Pia Hair & Beauty voor het eerst open. ,,Er was flink aanloop en ook Mitra La Grand was van de partij. Zij inspireerde mij tijdens een startersbijeenkomst van de gemeente om me echt in het vak te gaan verdiepen. Bij haar ben ik trainingen gaan volgen en ik werk in mijn salon ook met haar productenlijn van La Mysore. Een prachtige biologische huidverzorgingslijn, geschikt voor alle huidtypen en eindeloos met elkaar te combineren en op maat te gebruiken.'' Daarnaast biedt Pia een exclusieve kruidenbehandeling voor het gezicht, heeft ze een mooie parfumlijn voor dames én heren (Vaderdagtip!) en heeft ze zich ontwikkeld als allround bruidsstylist.


De openingstijden van de salon zijn dinsdag en donderdag van negen tot vier uur en woensdag en vrijdag van negen tot half één. Een behandeling (ook in de avonduren) is mogelijk op afspraak en de bruidsafspraken zijn buiten de reguliere openingstijden om. Meer informatie: kijk op de Facebookpagina of het Instagramaccount van Pia de Vries-Bakker of bel met 06- 30094163.


Op de foto: vooraan links de kinderen Hein en Dianne knippen het lintje door, daarachter Pia, Klaas Wouter en bébe Hein, en rechts achter Pia staat Mitra La Grand.