Het Urkerland
Wethouder Geert Post reikte het Gouden Scholletje uit aan Klaas Kramer (m.) en Hendrik Romkes (r.) van de MDV 1. Wethouder Geert Post reikte het Gouden Scholletje uit aan Klaas Kramer (m.) en Hendrik Romkes (r.) van de MDV 1.
0

Geslaagd Holland Fisheries Event

Zo'n honderd standhouders zorgden er vrijdag en zaterdag voor dat het Holland Fisheries Event een prachtig bolwerk werd van alles wat te maken heeft met visserij en de maritieme sector.


Ook veel Urker bedrijven lieten zich op deze grote beurs van hun beste kant zien aan de bezoekers, waaronder veel visserlui en andere vertegenwoordigers uit de maritieme sector. Onder andere fabrikanten en (toe)leveranciers waren van de partij, zo ook scheepsbouwers en ondernemers die gespecialiseerd zijn in elektronica, communicatie, navigatie of vistuig en netwerk.


Europarlementariër Annie Schreijer-Pierik opende de beurs op vrijdag, waarna het feest van netwerken, aanprijzen en onder de aandacht brengen kon beginnen. Voor hun innovatieve inbreng in de visserij, kreeg het ondernemersduo Hendrik Romkes en Klaas Kramer van de MDV 1 dit jaar het Gouden Scholletje overhandigd.