Het Urkerland
De ondernemers achter Freshly Fish: Sjoerd Ras, Tim Brouwer, Albert Ras en Hendrik Kramer (v.l.n.r.). De ondernemers achter Freshly Fish: Sjoerd Ras, Tim Brouwer, Albert Ras en Hendrik Kramer (v.l.n.r.).
5

Freshly Fish wil vis eten makkelijk maken

Ondernemers Tim Brouwer, Sjoerd Ras, Hendrik Kramer en Albert Ras willen Nederlanders helpen om meer vis te eten. Ze lanceren een nieuw concept: de Freshly Fish visbox. Vis eten moet daardoor makkelijker en toegankelijker worden.


,,De visbox is maandelijks online te bestellen en bevat verse, gemarineerde, panklare vis'', vertelt Tim Brouwer. ,,De visbox is ontzettend gevarieerd, maandelijks wisselt de inhoud. Nederlanders maken daardoor niet alleen kennis met bekende vissoorten als zalm en schol, maar kunnen ook genieten van bijvoorbeeld tonijn of roodbaars. De vis is schoongemaakt en gemarineerd. Consumenten hoeven het product alleen in de oven te schuiven! We hopen op deze manier Nederlanders te laten ontdekken hoe lekker, gezond en gevarieerd visproducten zijn.'' Variatie, kwaliteit en duurzaamheid zijn drie belangrijke speerpunten van Freshly Fish. ,,Iedere maand stellen we een unieke visbox samen, vol verrassende visproducten in marinades, gebaseerd op keukens uit diverse landen. Zowel de kweekvis als de verse vis is duurzaam. Zo wordt onze Noordzeevis gevangen door het MDV 1-schip. De vis wordt na de vangst direct verwerkt in de visbox, de producten die onze klanten krijgen, zijn dus verser dan vers!''Deze maand korting

 

Klanten krijgen deze maand 10 euro korting op de visbox. De visbox wordt maandelijks op een vast moment geleverd. De eerste visbox kan tot en met maandag 25 maart besteld worden. Meer info en bestellen: www.freshlyfish.nl.