Het Urkerland

't Vershuys ondergaat complete metamorfose

't Vershuys heeft een complete metamorfose ondergaan. ,,Door werk, school en sport hebben mensen niet elke dag de tijd om zelf te koken. De vraag naar kant-en-klare en gemaksmaaltijden is zodoende sinds onze opening in 2005 enorm toegenomen. Wij komen onze klanten hierin tegemoet en onze winkel was daarom aan een aanpassing toe", verhaalt Chris Kater, eigenaar van 't Vershuys. Daarnaast kunnen ook thuiskoks terecht bij 't Vershuys. ,,Jazeker! Naast verse groente, verkopen we vers vlees van verantwoorde herkomst." Om klanten te overtuigen dat vlees van verantwoorde afkomst werkelijk lekkerder is, kwamen de koks van de leverancier naar Urk om biefstuk te bakken en iedereen te laten proeven. Chris overtuigt: ,,Geloof me, het is écht lekkerder, probeer het maar eens." Kater is een zelfstandige ondernemer en: ,,Dat geeft mij enorm veel vrijheid om aan de behoeftes van onze klanten tegemoet te komen."