Het Urkerland
Demi Koffeman knipt het lintje door. Haar moeder Jolanda Koffeman-de Boer staat erachter met zoontje Harjan en Diana de Boer.
0

BabyRelax JoDi opent eigen praktijk

Moeder en dochter Diana de Boer en Jolanda Koffeman-de Boer zijn al twee jaar bezig met hun bedrijfje 'BabyRelax JoDi'. Sinds drie weken hebben ze een eigen pand aan de Rotholm 90, dat woensdag werd geopend door Demi Koffeman (foto).

Diana en Jolanda bieden babymassages aan voor baby's die moeite hebben met slapen, veel huilen of gewoon om lekker te ontspannen. ,,We hebben vanaf nu ook floatsessies. Baby's krijgen een speciale zwemband om hun nek, en gaan dan drijven in een van de baby spabaden. Floaten verbetert de balans en coördinatie van je baby, en de tegendruk van het water helpt tegen krampjes en heeft een positief effect op de spijsvertering.'' Een sessie met floaten en masseren van baby's duurt een uur. ,,We doen maximaal twee baby's tegelijk, omdat het een intiem moment met je kind is. We kunnen ook bij de mensen thuis komen, dat is fijn voor oudersessies. Het is namelijk ook voor mannen: al verscheidene vissermannen hebben dit gedaan!'' Binnenkort kunnen de sessies ook gecombineerd worden met een high tea.

Meer informatie is te vinden op babyrelaxjodi.nl, en vanaf volgende week kunnen daar weer boekingen worden gemaakt. In de praktijk kunnen ook kraamcadeautjes worden gekocht.