Het Urkerland

Intertoys verhuist naar pand Koster

Het Intertoys-filiaal aan Het Klif gaat binnenkort verhuizen naar Handelskade 8, en neemt daarmee de plek in van Boekhandel Koster. De boekhandel verdwijnt daarmee echter niet volledig. ,,Een aantal zaken, zoals kranten en kantoorartikelen gaan we aan ons assortiment toevoegen'', zegt Wim Koster van Intertoys.

Het pand van Boekhandel Koster is verkocht aan Schildersbedrijf Coenen en wordt binnenkort verhuurd aan Intertoys. Wim Koster vertelt: ,,Mijn ouders besloten te stoppen met de boekhandel, en die neem ik nu deels over in de Intertoys. Intertoys verkocht in haar winkels altijd boeken, maar omdat mijn ouders een boekenwinkel aan de overkant hadden deed ik dat in mijn filiaal niet. Daar komt nu verandering in en wij gaan onze diensten uitbreiden met een PostNL-punt, een Geldmaat voor het opnemen en storten van biljetten en de verkoop van kantoorartikelen en wenskaarten. Ook gaan we kranten verkopen. Met het verdere assortiment zijn we aan het kijken wat we binnenkort nog kunnen toevoegen.''

 

Intertoys tijdelijk dicht

Vanaf maandag 17 mei wordt er gestart met het overbrengen van het speelgoed naar het nieuwe pand. De boekhandel blijft in de tussentijd gewoon geopend. Intertoys is van woensdag 19 mei tot en met maandag 24 mei gesloten in verband met de verhuizing.